En guide för att köpa reservdelar till din gräsklippare

Vilka delar är viktiga

Att välja rätt delar är viktigt, så du måste veta vad de är. När du har identifierat de mest utbytta delarna, Hur du klipper gräset Du måste sedan lära dig att klippa gräset på rätt sätt. Lyckligtvis är detta ganska enkelt att göra. I den här artikeln har vi gett några användbara tips om hur du hanterar en gräsklippare. Välja rätt motor Det finns flera typer av gräsklipparmotorer. När du väljer en, se till att välja den som är bäst för just din typ av gräsklippare. Elgräsklipparen behöver en mycket kraftfull motor. De kan inte användas effektivt utan en extremt kraftfull. Håll också utkik efter en motor som är tillräckligt kraftfull för att klara kraven från gräsklipparens knivar och bromsar.

Tillbehör du behöver

Raker (för att plocka upp gräsklippen) Rännskydd (för att förhindra att gräsklipp faller ner och täppa till rännorna) Beskära verktyg Slipa kratta (för att ta bort urklipp) Hjulkvarn (för rengöring och slipning av gräsklipparen) Jordaccelerator Roterande verktyg (för att öppna fastklämda muttrar och skruvar) Insats (för att gräsklipparen inte ska rulla iväg) Verktyg för att justera gräsklipparen (för att göra det enklare att arbeta) Förlängningskabel eller tejp (för att hålla den på plats) Lättare (för att starta gräsklipparen vid kallt väder ) Tätningsmedel för sprinkler (för att hålla gräsklipparen ren och för att förhindra att vatten kommer in i bensintanken) Kamrem (för att hålla oljenivån och hålla motorn igång).

Verktyg att använda

När du använder gräsklipparen är det viktigt att du inte har bladet igång när gräsklipparen står stilla. Bladet till en gräsklippare är en rak metallbit som snurrar för att klippa gräs. För att stoppa detta blad från att snurra bör du kliva på klipparens sida med bladet. Detta gör att bladet slutar snurra och du kan snabbt använda klipparen för att klippa gräset. Försök inte fixa ett igensatt avlopp själv. Om du inte är en rörmokare kan detta leda till skador eller värre, en översvämning av hela ditt hem. Ring istället alltid en professionell för att hantera jobbet. Att göra det själv kan kosta dig mycket mer. Du kan klippa din gräsmatta kortare med en åkgräsklippare. Även om det kan verka som mer arbete för dig, är det en bra lösning om tiden är begränsad.

Diagnostisera vad som är fel med din gräsklippare

Hur man fixar det hur man undviker vanliga misstag. Det finns ett antal verktyg tillgängliga för husägare som kan få jobbet gjort. Att förstå hur man använder dem på rätt sätt är nyckeln till att utföra dessa uppgifter korrekt och undvika vanliga missöden. Vissa människor kanske föredrar att betala för en professionell för att göra jobbet eftersom de inte har tid att lära sig att göra det själva. Men de husägare som är intresserade av att spara pengar bör överväga att lära sig grunderna först. En nybörjarguide för klippning Se alltid till att du har ett reservdelskit med dig när du arbetar med din gräsklippare. Detta säkerställer att du alltid har rätt verktyg till hands. Om du inte har en kan du köpa den online. Du bör också se till att du har alla rätt verktyg för din gräsklippare.

Åtgärda problemet

Du bör först bestämma vilket problem som orsakar att din gräsklippare inte fungerar. Du kan behöva läsa lite om reparation av gräsklippare, men här är några saker du bör kontrollera för att se till att din gräsklippare inte är i dåligt skick. Ett vanligt problem är ett batteri som behöver bytas ut. Många gräsklippare har ett batteri som inte är utbytbart, men det kan köpas billigt från en butik som Wal-Mart. Om problemet orsakas av växellådan kan du behöva byta kopplingen. Det är här fordonets hjul låser när det stannar. Många frestas att prova en enkel fix som att använda en liten skruvmejsel för att lossa smörjmedlet, men det brukar inte fungera. Den goda nyheten är att du kan få isär de flesta gräsklipparna för 25 dollar, så det här är en billig lösning.

Ta hand om din gräsklippare

Det är bäst att hålla klipparens knivar skarpa genom att justera spänningen varje gång du använder den. Om du inte kan göra det enkelt bör du överväga att installera ett klippskydd som förhindrar att gräs faller ner i din gräsklippare. Om du tar din gräsklippare till en verkstad, bör du vänta några dagar innan du tar tillbaka den. Detta ger reparationsbesättningen en chans att debitera dig för de skadade delarna. Vid klippning, se till att gräsklippen stannar kvar i uppsamlaren. Detta kommer att hålla gräsklipparens knivar vassa och kommer inte att slänga några klipp runt gräsmattan. Om gräsklipparen fungerar korrekt ska bladet gå smidigt från sida till sida. Om inte måste knivarna slipas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *