5 bästa sladdlösa gräsklippare: recensioner och jämförelser

Oavsett om du bara vill spara några dollar eller om du är orolig för miljöeffekterna av gasdrivna gräsklippare kan du överväga en batteridriven modell. Faktum är att med ökad medvetenhet om klimatförändringar och den effekt det har på vårt globala ekosystem, vänder sig fler till miljövänliga produkter-inklusive batteridrivna gräsklippare. Innan du fattar ditt beslut om vilken modell du ska köpa, kolla in den här artikeln för recensioner av några toppmodeller.

Om du vill ersätta din gasdrivna gräsklippare med något mer miljövänligt bör du överväga en batteridriven gräsklippare.

När du väljer rätt modell, leta efter maximal mångsidighet. Leta efter en gräsklippare som kan hantera ojämn eller grov terräng och är stark och hållbar – allt du kan använda för att navigera i gräsmattan eller underhållsområdet. Du bör också kunna ta av den främre stötfångaren för enkel åtkomst vid underhållsresor.

När det gäller att välja en batteridriven gräsklippare är storleken inte det enda som gäller. Din modell bör också ha snabbladdningsfunktioner som gör att du kan göra gräsklipparen redo för arbete på 30 minuter eller mindre. Leta efter modeller med 10 timmars batteritid.

Greenworks 25022 12 Amp gräsklippare med sladd

Denna sladdklippare från Greenworks är ett bra alternativ om du inte har någon plats att koppla in en elektrisk gräsklippare. Det är ett billigt alternativ som fortfarande är av hög kvalitet, så att du kan få jobbet gjort utan att bryta banken. Greenworks har en imponerande 78-hästars motor som kan köras både på neutralläge och motor på, och det ger gott om grönska i din trädgård. Den har jämförbar kraft för långsammare gräs, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för Baltimore och omgivande områden. Batteriet räcker i 90 till 110 laddningar och varar i cirka sex timmar vid motorinställning.

Du kan också köra hybridläget på den här gräsklipparen, vilket är perfekt om du har en liten gård eller bryr dig om att minska utsläppen. Den går i 18 till 20 timmar när du laddar batteriet, även utan strömavbrott. Om batteriet börjar ta slut kan du helt enkelt öka tiden du klipper för att få den kraft du behöver, och Greenworks laddar tillbaka det på ungefär en timme. Blad på marken vattnas också automatiskt.

Sågspån elektrisk gräsklippare

Med en imponerande 78 hästars motor, ett centralt batteri som möjliggör snabb laddning och en robust konstruktion är denna sågspånsklippare lätt att hantera. Den kan klippa i lugn takt, men om du behöver mer kraft har den också en ökad effektinställning och en dundrande 120-hästars motor.

Sågmotorn möjliggör några av de mer kraftfulla nedskärningarna, men både sågspån och bensindrivna modeller har effektinställningar för att tjäna alla och ger tillräckligt med kraft för en flexibel gräsmatta, ett favoritsysselsättning för många.

Worx WG259 10 Amp Sladdlös gräsklippare

Worx WG259 10 Amp Sladdlös gräsklippare är en bra produkt. Jag är en ganska upptagen person och jag har inte mycket tid att klippa gräsmattan. Worx WG259 10 Amp Sladdlös gräsklippare var ett bra köp som har sparat mig mycket tid och gett mig en snygg gräsmatta. Auto Mower Plus 10 Amp Cordless Gräsklippare har liknande funktioner som Worx WG259. Det fungerar dock bara på nästan vilken typ av gräs som helst. Om du någonsin har testat en gas- eller elektrisk gräsklippare tidigare vet du förmodligen vad jag pratar om. Vissa gasgräsklippare kommer att köra över fläckar som du helt enkelt inte kan nå med en elektrisk gräsklippare, men den kommer definitivt inte att göra det.

Vilka fördelar har den automatiska klippfunktionen jämfört med manuell klippning? Främst planteringslådan. Fel uppstår när du inte vattnar din gräsmatta korrekt, så det är användbart att ha möjlighet att rätta till det innan klipparens blad kör över dina små plantor.

De flesta klippprogram skickar dig till förinställda platser över din gräsmatta där du kan börja klippa. Om du aldrig har klippt dina gårdar kan det vara lite frustrerande. Den automatiska klippfunktionen gör att du kan ställa in platser där din klippare inser att den inte har optimal hastighet.

Vilken typ av underhåll krävs för en batteridriven gräsklippare?

Batteridrivna gräsklippare behöver laddas ofta, men de flesta kan hålla länge med vanlig laddning. Överdimensionera aldrig ett batteri och använd alltid en sladd och nätadapter som är märkt 20 000 volt eller högre. Glöm inte att aldrig ladda din gräsklippare utöver det normala räckvidden.

För att börja din batteridrivna gräsklippningsresa, hitta först den modell som bäst passar dina behov. Det finns många typer tillgängliga, inklusive sladdlösa elektriska, gas- och soldrivna modeller.

EGO Power+ LM2101 21-tums 56-volts litiumjonbatteri med gräsklippare

EGO Power+ LM2101 21-tums 56-volts litiumjonbatteri är en av de bästa sladdlösa gräsklipparna på marknaden. Den är lätt att använda och lätt, och kan användas för olika typer av gräsklippare. Den ikoniskt formade gräsklipparen finns i svart och grått, och finns i en mängd olika batterikapaciteter för olika trimprogram. Batteriet sträcker sig från 40 till 51 watt, totalt 100 watt per laddning. Den kan hantera 0,25-tums till 1,5-tums blad för sticklingar upp till 3 tum i diameter, vilket är tillräckligt för att rengöra stora områden åt gången. EGO Power+ LM2101 är en modern design som är lätt att parkera och snabb att komma igång med och är ett idealiskt alternativ för både små och stora gräsmattor.

Dessa batterier ger samma effekt som större fordon, till exempel gräsklippare. Dessa laddas dock snabbt och fortsätter att köras minst 24/7 om du inte flyttar klipparen på mer än en timme. Bluejeans gräsklippares 20 amp klippare har en 24-timmars standbytid och kan ladda upp till 80 procent mellan laddningarna. För att ladda gräsklipparen, tryck på en knapp på sidan av enheten för att leverera en snabb (5 minuters laddning) eller mer förlängd (15 minuters laddning) laddning. Ett stort förvaringsfack rymmer upp till 240 watt, med adaptrar för olika typer av batteribankar.

Decker 20 Volt Max Litium Ion Electric Battery Grower Growing Kit

Jag köpte nyligen denna gräsklippare, och jag måste säga att jag är riktigt imponerad av den. Jag bor i ett litet lägenhetskomplex och har en liten gräsmatta att klippa. Jag har aldrig klippt en gräsmatta förut, så jag var inte säker på vad jag skulle förvänta mig. Gräsklipparen är mycket lätt, så det är lätt att manövrera runt min gräsmatta.

Jag blev verkligen förvånad över hur bra den här grejen klippte gräset. Det gjorde ett fantastiskt jobb. Min nästa oro var att köra motorn för ofta, men jag stängde av allt och höll ner klipparen i 30 sekunder innan jag använde mer kraft.

Teoretiskt behöver ett litiumjonbatteri inte köras på samma effektnivå som elmotorn. Teoretiskt. Den genomsnittliga klipparen går dock på 40 watt. Så för vissa människor kanske de inte kör gräsklipparen på 40 watt för länge, vilket skulle leda till att batteriet tar slut och behöver laddas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *