Olika typer av gräsklippare och vilken som är rätt för dig

Push gräsklippare

Låt oss ta en titt på de olika typerna av gräsklippare. Push gräsklippare används för att rensa gräset från små delar av gräset. Vanligtvis har gräsklippare med flera klippblad, vilket gör det möjligt för gräsklipparen att skjuta gräset tillbaka till en sluten sektion. Dessa elektriska gräsklippare är bättre för att skapa gräsrader. Vissa push gräsklippare har också hjul och blad på sidan som gör att klipparen kan användas på sluttande gräsmattor. Dessa gräsklippare levereras vanligtvis med flera knivar och är också utrustade med en bred räckvidd. De flesta push -gräsklippare är inte sladdlösa men kräver istället en sladd för att ansluta push -gräsklipparen till klippaggregatet, som också är fäst på gräsklipparna.

Elektriska gräsklippare

Det finns två huvudtyper av gräsklippare. Push -gräsklippare drivs genom att trycka mot gräset med ett kort handtag eller vev, medan elektriska gräsklippare kan manövreras med ett snöre eller en pedal. Push -gräsklippare börjar vanligtvis i sin lägsta steg, rör sig med en hastighet av 10 till 20 varv per minut. De drivs vanligtvis av en gas- eller elmotor, men vissa företag erbjuder elektriska gräsklippare med ett snöre. Hover gräsklippare finns som bensindrivna eller elektriska och drivs av motorn. Hover gräsklippare har fler knivar, vilket innebär mer klippkraft. Hover gräsklippare har varit populära de senaste åren, men vissa modeller finns fortfarande. Elektriska svängklippare är billigare än manuella gräsklippare.

Bensin gräsklippare

Bensin gräsklippare är billigare att köra än andra typer av gräsklippare, och detta är särskilt fallet för de större modellerna. Bensin gräsklippare har fördelen att de är mer manövrerbara än andra gräsklippare, och också möjligheten att hjälpa dig att klippa ett större område. De är dock mindre kraftfulla än de mindre gräsklipparna och kan inte klippa lika effektivt. Bensin gräsklippare kommer ofta med gasflaskor som är särskilt användbara om du bor i ett område som inte har några gasledningar. Dessa är dock ofta tunga och stora och måste förvaras i ett skjul när de inte används.

Rotary Hover & Gräsklippare på hjul

Gräsklippare i USA Du kommer att se en variation i storlek och konfiguration av gräsklippare i USA på grund av de olika attributen för olika områden. Men för det mesta kommer du att se den största sorten mellan norr och söder. Tänk på att klippning i varma eller fuktiga klimat inte är det bästa för gräsklipparen. Så det är viktigt att få rätt klippare för bästa resultat. Glöm inte heller att köpa rätt gas och olja. Gräsklippare tillgängliga i butiker I USA är de flesta gräsklippare nu tillgängliga i hemmet, i järnaffärer och på nätet. Många gånger kommer du att se gräsklippare i butikerna som är till för att klippa gräs. Men du bör också kunna hitta sådana som är för andra användningsområden.

Cylinder gräsklippare

Har du någonsin använt en cylindergräsklippare? Även om cylindergräsklippare tenderar att vara den vanligaste typen, finns det faktiskt flera olika typer att välja mellan. Många av dem är långa i tanden och dåligt underhållna. Enligt National Lawn Mower Museum hade cylinderklippare i början av 1950-talet en vattentank, en ratt, en bakmonterad motor och en oljereservoar. Gräsklippare har kommit långt sedan dess. Skärcylindern i många av de moderna designerna har ersatts av en kedjedrift och en elmotor. Skördetröskor är också ett populärt alternativ nuförtiden. Även om de är begränsade till en hastighet på 1 km / h, har de mycket mer kraft än de gammaldags cylinderklipparna. Cylindergräsklippare är en bra kompromiss för dem som vill ha en liten gräsklippare som också är tillräckligt kraftfull för att klara stora gräsytor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *