Nollvänd gräsklippare: Det bästa för din gård

Hur man väljer en nollvarvig gräsklippare

Det finns många märken av nollvända gräsklippare på marknaden. Du måste välja den som är bäst för dig. Om du till exempel har en stor gräsmatta behöver du en gräsklippare som har mycket kraft. Om du har en liten gräsmatta behöver du en gräsklippare som är lättmanövrerad. Om du har en medellång gräsmatta vill du verkligen ha en gräsklippare som har tillräckligt med kraft för att ta upp det utrymme du behöver men inte tillräckligt för att få panik om du flyttar en enorm bunt med mulch. Om du har en liten uppfart kommer du förmodligen att vilja ha en gräsklippare med kort räckvidd – kanske 5 fot eller mindre, med tanke på din speciella situation. Ibland brinner de maximala gräsklipparna ut när du korsar 10 fot betong. Det frustrerande med nollsvängare är att du inte alltid vet vad de måste göra. Teknik, och i synnerhet gräsklippare, fortsätter att gå framåt, men de har massor av delar, och ibland fungerar saker annorlunda i olika klimat. Så i den här artikeln-för att hjälpa dig att välja rätt gräsklippare har jag samlat den bästa informationen jag kunde hitta vad gäller specifikationer, användarrecensioner och råd om gräsklippning.

Vid det här laget lyssnar du kanske halvvägs, men kanske vill du höra lite mer från mig om vissa märken av nollvända gräsklippare, klippmetoder och funktioner som gör att märken sticker ut. Om så är fallet, läs mer om Stanley -drivenheter, B&O, DeWalt och Lowes gräsklippare. Det här är några av de mer populära märkena, enligt Googles sökningar.

Låt mig fånga lite viktig information för dig innan vi börjar. Det finns två stora företag inom noll-turn-klippningsindustrin-Stanley och DeWalt. Även om jag tror att mycket information i den här artikeln är korrekt, har jag sett rätt till skillnader mellan Stanley. Till exempel, på Stanleys förpackning, säger deras webbplats att klipparen levereras med en 12-volts spänning.

Vilka är de olika typerna av nollvända gräsklippare?

Nollvända gräsklippare är gräsklippare som har en 360-graders svängradie. Detta gör att användarna kan klippa i raka linjer och i cirklar utan att behöva flytta sig själva. Detta är ofta att föredra framför push -gräsklippare på grund av den mängd kontroll som ges till användaren. Att hitta termen zero turn gräsklippare verkar som om det borde vara enkelt. Problemet uppstår, som jag har sett med andra termer som har smugit sig in i vårt språk, när vi inte förstår vad gräsklippare betyder. Och när vi får termerna är idén om en helt ny gräsklippningsupplevelse begravd under gamla idéer. Så, låt oss klargöra några missuppfattningar innan vi hoppar in i några besparingar.

Japp, gräsklippare är riktade. När du trycker på huven på en gräsklippare, tryck framåt. Även om detta är vanligt, uppskattar vi ofta de stora fördelarna när vi tillåter riktningsklippning.

Precis som hur propellern på ett plan har flera klaffar som kan avböjas för att minska motståndet. Vid gräsklippning använder gräsklipparens knivar en liknande mekanism som hur blad i ett plan avböjer luftintagen. Dessutom kan dessa böjningar upprätthållas och användas i flera riktningar för att ge klipparen mer manövrerbarhet. Detta gör det möjligt för operatören att styra klipphuvudets riktning på samma sätt som hur ett flygplan styr dess stigning. Så, medan gräsmattornas rörelse endast är vänster eller höger, är klipparna vänster och höger.

Nu kommer en rak kant inte att ta dig särskilt långt med klippning. Din riktning kommer fortfarande att påverkas av vindmotstånd och bladrörelser. Det är dock inte att säga att det inte går att göra. Att konvertera de sågrörelser som är typiska vid konstruktion till klipprörelser kan göras enkelt.

Vilken typ av nollvarvsklippare är bäst?

Det finns några olika typer av nollvända gräsklippare att välja mellan, och du har några saker att tänka på innan du gör ditt sista köp. Det finns till exempel fyrhjuliga gräsklippare som är bra för större fastigheter och husägare som har mycket gräs att klippa. Det finns också tvåhjuliga gräsklippare, som är perfekta för situationer där platsen på gräsmattan är hög.

Problemet uppstår när du börjar titta närmare på några av de stora slåtterföretagen. För en liten investering (eller hundratals dollar) kan du få en gräsmatta som ser lite udda ut. Det kanske inte ger det överväldigande intrycket av en snabb nollvänd gräsmatta som den i denna videovy ovan men ojämnheterna hos en tvåhjulig gräsklippare kan snabbt leda till att klippa en lapp som behöver klippas igen förr snarare än senare. Ofta är tillverkarna av dessa fordon inte ens medvetna om att deras gräsklippare har mindre än perfekt svängprestanda. I namnen på dessa företag kommer du att läsa saker som “Opportunity Mowing” eller “Best Value”. Ändå kan deras bästa värde vara mindre än vad du kommer att betala för en prestanda gräsklippare som en LawnWalker. Dessa två företag som jag nämner, Aerius och Empire Valley Rid Twp, är specialfall. Båda har fantastiska gräsklippare som jag använder och tycker om.

Vad faktorer bör du tänka på innan du köper en gräsklippare med nollvarv?

Det finns flera faktorer som du måste ta hänsyn till innan du bestämmer vilken nollvarvsklippare som är bäst för dig.

1) Vad är din budget?

Nollvända gräsklippare kan kosta allt från $ 2000 till $ 20 000. Det betyder mycket pengar för dig. Om du får en dubbelklippare som Jumpman, kan du ha det bästa av två världar-välja en budget och ha maximal gräsklippningsfunktion. Du kan få det bästa av två världar genom att släppa $ 5000 på Town & Country EVO 4S, som erbjuder mycket kraft och mycket stil. Men kom bara ihåg att Town & Country EVO 4S är en högpresterande modell som sannolikt inte kommer att hålla i decenniet, så lägg ner lite arbete på det direkt. Se bara till att oavsett vilken nollvarvklippare du väljer har uttag och uttag som ansluts till husets ledningar för att undvika eventuella framtida underhållsproblem.

2) Kommer din närhet till snabbmatindustrin att påverka dina mål för gräsunderhåll och utsläppsminskning? Snabbmatrestauranger har också massor av kunder som äter ute ofta och lägger sina bilar på stora parkeringsplatser ofta. I en C40-plan är dessa kunder ibland lika insisterande på att få de bästa priserna som de människor som vill behålla sina gräsmattor helt perfekta.

2. Försäkringskostnaderna

När du använder en nollvarvig gräsklippare, förlitar du dig på ditt lokala försäkringsbolag att betala för ansvarsförsäkringen, som ofta kommer med gräsklipparen. Du kommer att höra försäkringsplatser som att “spränga en gräsklippare kommer att kosta $ 500 till $ 1000 i ombyggnadskostnader” och “eftersom du kommer att vara MYCKET på vägen, behöver du överskott för att täcka gräsklipparens ansvar så att du täckas vid skadegörelse eller stöld. ”

Nej, i verkligheten kommer en nollvarvig gräsklippare inte att explodera som en borrmaskin, men du kan satsa på att försäkringsbranschen är ute efter att tjäna en dollar. I de flesta län där gräsklippare är lagliga att köpa/äga, kommer de att kräva att märken har minst en försäkring på 1 miljon dollar. Du behöver det eftersom en dålig vallande gräsklippare kommer att kosta dig ganska mycket att reparera. Kontrollera länets krav på lagliga köp/ägare av gräsklippare enligt de regler som landslagar har satt för dig.

3. Underhållskostnader

Nollvarvsklipparen kommer inte att bibehålla sig själv – och inte heller din gräsmatta. Oavsett hur många gånger du har klippt gräsmattan eller använt rotisseriet börjar rotorerna på gräsklipparen rosta efter 500-1 000 mil och stoppslaget orsakar svältning av hydraulolja. Så småningom kommer det också att behöva ett nytt batteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *