Soldrivna robotgräsklippare: Moderna gräsklippare

Sedan många år tillbaka har affärsvärlden sakta men säkert gått mot soldrivna robotgräsklippare. Men hur fungerar de egentligen? Och varför ska du överväga att investera i en för att klippa ditt gräs? Fortsätt läsa den här artikeln för tre sätt som soldrivna robotgräsklippare gynnar små företag.

Klipp gräsmattan med en soldriven robot

Det bästa sättet att spara pengar och energi är att använda solens kraft. Du kan få en soldriven robot som kan klippa din gräsmatta åt dig. Det kan också vattna dina växter och trimma häckarna.

En soldriven robotgräsklippare kommer att kunna slå på och underhålla gräset helt själv. Du behöver inte komplexa kontroller för att köra det. Kör den bara framåt så skär den gräset. En soldriven gräsklippare kommer att kosta dig cirka $ 200 till $ 500.

Den andra fördelen med soldrivna gräsklippare är att de kan vattna dina växter och förbättra luftkvaliteten i ditt hem. Med hjälp av en soldriven vattenpump kommer klipparen att klippa gräsmattan en gång och skicka vattnet från behållaren till dina växter och till en tank på marken.

När en “vattensprit” startas kommer vattnet att skickas till vattnet på växterna. Roboten kommer att köra framåt och vattna plantorna specifikt. Det kommer också att skicka vattnet till marktanken från där det avdunstat.

Allt som behövs från roboten är något att pressa vattnet för att skicka till tankarna. För närvarande finns det redan vattenpumpar som driver renat vatten. Men det finns planer på att utveckla vattenpumpar som kommer att flytta ännu mer vatten.

Om du har ett sprinklersystem på $ 5 till $ 20 kan din vattentillförsel förbättras genom att ersätta behållaren med en soldriven tank som samlar upp vatten och skickar det till din sprinkler.

Det finns lag-, hälso- och säkerhetskrav som ska beaktas vid installation av soldrivna robotar. Jeolgi -tävlingar pågår dock fortfarande i Korea där människor bjuds in att prova soldrivna robotar.

Använd solpaneler för att driva din robotgräsklippare

Om du har en gård och inte gillar besväret med att klippa gräsmattan kan du köpa en robotgräsklippare. Dessa batteridrivna gräsklippare följer en förprogrammerad väg, rör sig runt din gård i en bestämd takt och klipper gräset när de går.

Du behöver inte hålla gräsklipparen utsatt för direkt solljus. De två vanligaste typerna av robotgräsklippare använder fotovoltaiska celler som omvandlar solljus till elektricitet och omdirigerar sedan kraften för att navigera en elektronisk väg. På så sätt har de inte direkt kontakt med jorden. Istället använder din gräsklippare rörliga löv som en renderingsväg för elen att följa.

De flesta onlinekällor visar också priser för batteridrivna versioner av dessa robotgräsklippare-men eftersom el plötsligt är dyrare kan du överväga att kontrollera tillgänglighet och prissättning innan du köper.

Om du aldrig tidigare har kört en robotgräsklippare (som jag gjorde) kan det kännas skrämmande först. Men när du väl har koll på det är det förvånansvärt roligt. Att lära sig hur roboten rör sig skapar en mängd naturliga möten mellan dig och gräsklipparen. Först gillade jag hur gräsklipparen kändes som en förlängning av min hand.

Det finns många fler unika funktioner som en gräsklippare kan ha. Olika märken av soldrivna gräsklippare använder olika delar av solsystemet som stöd. Detta ger dig stora möjligheter att anpassa din robotgräsklippare med alla delar du har.

Spara pengar och minska ditt koldioxidavtryck genom att använda en soldriven robot för att klippa gården

Robotar är bra och de kommer bara att bli bättre och bättre. Varför inte använda en soldriven robot för att klippa gräsmattan istället för att använda gasdrivna maskiner? Det är mycket billigare och mycket bättre för miljön. Så hur fungerar egentligen en soldriven robotgräsklippare?

En soldriven gräsklippare går inte på bränsle. Solpanelen själv driver robotarmen som står i smutsen. Solpanelen är helt enkelt en mycket kraftfull ljuskälla som du placerar på din gräsklippare. När solen kommer upp lyser panelen ett mycket starkt ljus in i dammet/jorden som allt annat rinner igenom. Det ljuset får små elektriska laddningar att byggas upp, vilket i sin tur driver motorn som i sin tur vänder hjulen som får gräset att växa.

Det finns många olika gräsklippare som passar olika användningsområden. Men det finns också några väldigt speciella som är väldigt bra på det de gör. Den typ av gräsklippare som vi pratar om här är en Dyson 9601. De tillverkar klipprobotar specifikt för den soldrivna marknaden. Faktum är att jag ibland undrar om Dyson alltid har gjort robotar på samma sätt. Du kommer att bli hårt pressad för att hitta en maskin som inte har en digital trimfunktion inbyggd. Dyson har verkligen fulländat denna vagngräsklippare. 9601 har en digital trim på bladets framsida, vilket gör att du kan borsta även en mycket liten plats utan att behöva klippa den två gånger.

Slutsats:

Solpaneler kan användas för att driva alla typer av enheter, och den här artikeln kommer att hur du använder dem för att driva robotgräsklippare.

Förutom de uppenbara fördelarna finns det också andra mindre påtagliga fördelar. De kan klippa gräs långt innan solen går ner, vilket eliminerar risken för att skada gräset för mycket när det är mörkt ute. De kan också minska snabbt på att vattna gräsmattan för mycket, spara pengar och förhindra torka om de lämnas utan uppsikt. De är verkligen de enklaste att använda och använda på alla delar av fastigheten du äger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *