5 snabba tips att tänka på när du köper en gräsklippare

Att ha en välskött gräsmatta är en viktig del av alla hem. Men med alla de olika modellerna och märkena kan det vara svårt att räkna ut vilken gräsklippare som passar dig. Vi har sammanställt några snabba tips att tänka på när du köper en gräsklippare så att du kan få bästa möjliga valuta för pengarna.

Forskning Gräsklippare

Om du är intresserad av kundförvärvsutrymmet, har du förmodligen hört talas om “Gräsklippare”, en plattform som hjälper användare att skaffa kunder i Shopify -ekosystemet.

Gräsklipparens mål var en gång att tillhandahålla en enkel att använda plattform som hjälper småföretag och privatpersoner att ta online -beställningar och även lista produkter i sina onlinebutiker. På den tiden var detta en ganska ny idé. Hittills har företaget mestadels byggt ut från sin ursprungliga idé och nu är målet att göra försäljningen byggd kring sin teknik. Det är ett tillväxtstadium och för närvarande värderat till cirka 90 miljoner dollar.

Om du letar efter en klippmaskin som du kan använda med minimal montering, leta inte längre eftersom gräsklipparen har allt du behöver. Du kan anlita en av deras representanter för att göra installationen, välja och välja de tillbehör du behöver och till och med få live -demonstrationer av deras gräsklippare för att se hur det fungerar.

När du har bestämt vilken modell och bladkonfiguration du vill ha är allt du behöver göra att skapa ett konto och börja spara pengar. För närvarande är den billigaste bilklipparen 222,00 -modellen med en 3,0 hk hydrostatisk motor och modellen med högsta kapacitet är 288,00 -modellen med en 4,2 hk hydrostatisk motor.

Efter den initiala avgiften finns det ett $ 159,00-medlemskap som ger dig tillgång till deras utbildningsbibliotek (som egentligen bara är ett e-learning-tillägg), under vilken tid du kommer att få tillgång till gratis testversioner av programvaran som följer med klippningen maskin.

Tänk på storleken på din gård

Innan du kan bestämma vad du vill växa, överväg storleken på din gård. Om du bor i en trång lägenhet i centrum har du förmodligen inte plats att odla mer än örter och grönsaker i krukor på din balkong. Men om du bor i ett förortshem med en stor bakgård kan du växa mycket mer.

Faktum är att klippning av ett stort område i ett öppet klippt utrymme kan skapa mer arbete på dina händer eftersom du måste pressa upp ogräs och klippa gräs. Gräsklippning, liksom allt underhåll av gräsmattan, bör göras ofta för att din trädgård ska se snygg och städad ut.

Att kunna styra storleken och vinkeln på din gräsmatta utan gräsklippare är ett stort plus. Problemet uppstår emellertid när man odlar örter och grönsaker på klippta platser. Utrymme mellan örter och grönsaker hjälper till att hålla ditt gräs från att bli nackdjupt i ogräs.

Faktum är att du behöver en gräsklippare för att klippa ner ett stort antal stammade ogräs ur din väg eller så behöver du en förlängningssladd för att hjälpa dina vatten att växa istället för att plöja dem. Detta kan bli ett jobb-så planera att köpa en mellanklassgräsklippare med knivarna som kan klippa ned stammade ogräs och hästkissa.

Välja en gas- eller eldriven gräsklippare

Du kanske undrar vilken som är bättre, gas- eller eldrivna gräsklippare. Båda har sina fördelar och nackdelar, och det beror verkligen på vad du letar efter och vad du ska använda gräsklipparen till. Gasdrivna gräsklippare är vanligtvis billigare, men de producerar också utsläpp och är högre. Elen tenderar att vara tystare och producera mindre smog.

Elektriska gräsklippare har två betydande fördelar: de kör mer effektivt och att klippa dem för hand kräver ingen bensin eller olja. Som sagt, de kostar också mer. Vissa gräsklippare kan köras på såväl el som bensin, men de är dyrare att köra och använda.

Att köra gräsklippare kan vara en dyr strävan. Under en kort tid hade vi en elklippare på mellannivå för under $ 200, och den kostade nästan lika mycket som vår elbil. Med gasdrivna gräsklippare spenderar vi vanligtvis minst $ 400 på dem, plus upp till $ 1000 per år om underhåll är nödvändigt. För dessa kostnader kan en välskött gräsklippare vara en betydande investering.

Tänk på storlek och vikt på din gräsklippare

När du köper en ny gräsklippare bör du tänka på två saker: gräsklipparens storlek och vikt. Om du till exempel har en stor gård behöver du en större och tyngre gräsklippare. På samma sätt behöver du en mindre och lättare gräsklippare om du har en mindre gård.

Gräsklipparens funktioner kan också påverka ditt köpbeslut. Hjul och batterialternativ avgör hur enkelt det är att sätta in och använda gräsklipparen. En gasmotorgräsklippare kan vara mycket lättmanövrerad, medan en dieselmotormodell behöver en lätt operatör.

En annan bra resurs för prissättning av gräsklippare är Off Grid Lawn Care. Detta oberoende gräsklippare erbjuder månatliga priser och en omfattande jämförelse av gräsklippare, klippmotstånd och mer.

Semester eller familjen nödsituation? Om du lämnar en långhelg eller vistas i ett område under en längre tid kanske du inte har tid eller pengar att klippa gräsmattan. Om så är fallet kan du hyra en vallrengörare för ytterligare service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *