5 skäl till varför automatiska gräsklippare är det nya måste för trädgårdsmästare

Är du någon som hatar att klippa gräsmattan? Hatar du att klippa gräsmattan så mycket att du betalar för att en automatisk gräsklippare gör det åt dig? Automatiska gräsklippare är det nya måste för trädgårdsmästare som vill få mer tid tillbaka i sina liv. Om du undrar vilken som är rätt för din gård har vi sammanställt några av de bästa automatiska gräsklipparrecensionerna online. På det här sättet, när du trycker på beställningsknappen, är du säker på ditt val.

Worx WA4020 40-volts MaxLithium sladdlös gräsklippare granskning

Worx WA4020 sladdlös gräsklippare är en bra lösning för alla som vill klippa sin gräsmatta utan att behöva ta itu med besväret med en nätsladd. Vanligtvis går en billig elektrisk gräsklippare i cirka 15 minuter, men WA4020 kan gå upp till 90 minuter på full laddning. Förvänta dig dock inte att gräsklipparen ska klippa kontinuerligt. Gräsklipparen behöver en paus här och där för laddning, och den är tyst vid laddning.

Även om denna gräsklippare är solid, har den definitivt en ganska inlärningskurva. När du trycker på gräsklipparen måste du trycka ner handtaget i tre till fyra sekunder, vilket är lite tråkigt, såvida du inte cyklar gräsklipparen upprepade gånger. Funktioner som iDrive Pro, som låter dig se hur din gräsmatta går utifrån ditt fordons säkerhet, hjälper dig att få magin att hända, men det tar fortfarande lite tålamod att vänja sig vid gräsklipparen.

Fördelar:- Ljus, stor pekskärm- Mycket kraft för att hålla sig flexibel i jobbet- Gott om kraft för större och mindre jobb

Nackdelar:- Att hålla strömbrytaren intryckt i 3 till 4 sekunder kan vara lite tråkigt- Genomsnittlig strömhastighet är inte för stor efter 30 minuter

Husqvarna Automower 430X granskning

Introduktionen av 430X var lite av en överraskning för mig eftersom det är en medelstor enhet med två huvuden med en remdriven gräsklippare som tidigare bara kunde hittas på den stora och tunga sidan på den svenska marknaden. Även om jag inte hade sett den här enheten marknadsförs i USA, hade jag antagit att den var av samma robusta konstruktion som andra Husqvarna gräsklippare, ända ner till de tvåbältesdrivna motorerna. Som det visar sig är 430X inte så överbyggd som jag trodde, särskilt med tanke på att den är väsentligt under $ 300.

Det finns sex bladpositioner, där varje blad kan klippa upp till tre gånger längden på sin föregångare. Det är helt automatiskt och kan klippa även de hårdaste gräsmattorna. Knivarna lossnar dock var tredje dag så att ägare inte behöver oroa sig för att täppa till systemet. Gräsklipparen kan också justeras så att den blåser genom gräset på bara tre minuter, en användbar funktion när fem minuter verkar vara för långa.

Även om det ser ut som din vanliga gräsklippare är det egentligen bara en sluten låda som håller en remdriven gräsklippare. Även om dess bakslagskontroll möjliggör några av de mest attraktiva utseendena till dess design, är den inte den mest kraftfulla gräsklipparen på marknaden. Den här levereras med ett extra 24-voltsbatteri, vilket kommer att förlänga klipptiden med ytterligare 30 till 60 minuter.

Motorn är högljudd och det kan verka som en olägenhet när den används i gräset och runt ditt hem. Det är dock inte så stor sak när det klipper hela din gårds längd som du kan lyssna på i ett flygplan.

Toro Recycler 20333 Review

Toro Recycler 20333 är en högpresterande, självgående gräsklippare med en kraftfull Briggs & Stratton-motor som levererar överlägsen mulching, påsar och sidoutkastning. Toros Super Recycler -bladdesign garanterar ett överlägset mulchsnitt som lämnar grässtrån 16 gånger finare än branschstandarden. Toro Recycler 20333 levererar nära 24 000 MOA genomsnittlig effekt, vilket är 50% högre effekt än konkurrenternas gräsklippare. Detta gör det till ett utmärkt val för områden med mycket ogräs eller underströmmar under klipptider. Funktioner: Flera justerbara mulchhöjder upp till 98 tum

Gör ditt liv enklare med en automatisk gräsklippare från Toro. Välj den automatiska gräsklipparen du säljer med den kraft och bekvämlighet den ger. Honda 62SB Makita PA2021 är Hondas bäst presterande gräsklippare över modelljämförelser, enligt våra tester och utvärderingar. Denna gräsklippare har en imponerande räckvidd på 18 000 fot och är utrustad med två avancerade sensorer för exakta inställningar på jobbet.

Bärförmåga: Gräsklipparen som vi rekommenderar för 2021 är det generiska namnet på en dubbelbränsle, enkelhyttsklippare med en räckvidd på 20 000 fot och ett däck på 2 000 fot. Rustler Gräsklippare & Rose Gold är större och större än Rose Gold, och dess 10 000 timmars MTBF är baserat på våra senaste tester, och inte tester som utförts i skrivande stund. Det är en kraftfullare gräsklippare med förborrade hål för insatser, lättare att styra inställningen och ett starkare slagmotstånd. Rustler-klipparen levereras med ett 20-tums uppladdningsbart blad och motorer upp till 520 hästkrafter.

Honda Miimo HRM 425 Series Review

När du letar efter den bästa robotgräsklipparen, överväg Honda Miimo HRM 425 -serien. Denna gräsklippare är utformad för att göra din gräsmatta, stor eller liten, avundsjuk i hela grannskapet.

Honda Miimo HRM 425 är utrustad med otroligt kraftfulla turboladdade gasmotorer som kan nå hastigheter på upp till 25 miles per timme. Eftersom det körs på el, finns det inget behov av oljebyten, vilket gör kvalitetsunderhåll enklare och säkerställer varaktig prestanda. Gräsklipparens roterande blad är tillverkade av hållbart aluminium, vilket garanterar din investering.

Dessutom kan 170-watts ultraviolett ljusstrålkastare lätta mörkret i din fram- och bakgård över natten. Termiska sensorer upptäcker temperaturförändringar för att justera klipparens belysning automatiskt, så att gräsmattan växer som bäst och aldrig växer för länge.

När det gäller underhåll måste du se till att gräsklipparen går smidigt. Se till att den får i sig tillräckligt med juice eller kontrollera att den fungerar under laddningspunkten. När gräsklipparen har gjort sin magi kan den enkelt flyttas till enskilda vägar när du använder den livliga gräsklipparen. Grovt gräs håller inte gräsklipparens kraft, så se till att det inte finns någon risk för att den fastnar.

Denna Honda gräsklippare i full storlek är det rätta valet för större utrymmen, som i ditt garage. Dess 150 hästkrafter och 195 pund kontinuerlig effekt gör den välutrustad för att driva nödpassskyddet. Med den här funktionen kan du ha klipparen igång oavsett väder. Det är också utformat för att hantera ojämna ytor, till och med branta kullar. Den breda bensintanken gör att gräsklipparen kan gå en längre tid på en laddning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *